2017 Haber Site Sponsorumuz

Boynuinceli Haber 2017 Site Sponsorumuz Boynuinceli Haber 2017 Site Sponsorumuz Veli AVCI

2017 BOYNUİNCELİ HABER SİTE SPONSORUMUZ MUSA ÇELİKTİR

Daha Önceleri de yazdığım gibi Boynuincelihaber.CoM ve BoynuinceliFM.CoM 2006 yılından bu yana Bütün BoynuinceliHemşerihlerimizi Tanıtma,kaynaştırma,Örf ve adetlerini yaşatma adına tarafımdan açılmış,Boynuincelilerimizin İnternetteki Bilgi kütüphanesi ve sesidir.Haber ve Fm Sitelerimizin 2017 yılı yıllık ücreti Musa ÇELİK dayımız tarafından ödenmiştir.Kendisine Huzurlarınızda sitelerimizi desteklediği ve 2017 yılı yıllık ücretini ödediği için teşekkür ediyorum.Her zaman yazdığım gibi Haber sitemiz,Radyomuz,Facebook Grup ve sayfalarımız siz değerli Hemşehrilerimiz için açılmış,hizmet veren emek ürünüdür.Bu eserler bütün Boynuinceli Hemşehrilerimizindir.Bizler sadece yönetimde sizler için emek veren insanlarız.

Boynuinceli Facebook Grup Sayfamız         >>>  Tıklayınız

Boynuinceli Facebook Yörük Sayfamız        >>>  Tıklayınız

Boynuinceli Fm Facebook Sayfamız             >>> Tıklayınız

Boynuinceli Radyo Web Sitemiz                   >>> Tıklayınız

      Daha önceki yazılarımda da belirtiğim gibi bu Tüm Boynuincelilerimizi temsil eden bir inşaat ise, inşaata destek olup,devam etmesinde emeği geçen,bir tane dahi tuğla koyan her bir Boynuinceli Hemşehrimin ismini burada onurize ediyorum.Yıllar önce de güzel projeler üretmiş,lakin maddi imkanlarımız el vermediği için icraata geçirememiştik.Bilindiği üzere bu tür güzel işler fikirle başlayıp,maddi destekle hayata geçiriliyor.Ben de imkanım dahilinde siz değerli Boynuinceli hemşehrilerimize en güzel emeği sunmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Yalnız yıllarca yazıp üzüldüğüm gibi bir çok eksik konusunda söz alıp destek göremedim.Bunlar kendim için değil,hevesle özveri ile sizler için yapmakta olduğum  bu eserlerde temel taşı olacak şeylerdir.Bunlar nelerdir diye soracak olursanız :

  1. İyi Kaliteli Resim Alabilmem için İyi bir Fotoğraf Makinesi .(Elinizde olup kullanmadığınız,bir kenara bıraktığınız kaliteli Nikon,Kanon makinelerde olabilir,yalnız pikseli iyi olmalı)
  2. İyi ve kaliteli videolar çekebilmem için iyi bir video kamera. (Yine elinde bulunup,kullanmayan ama kaliteli video çekebilen bir kamera tercih edilir)
  3. Haberleri,videoları montajlayıp,sizlere sunarken bütün bunları bilgisayar ile yapıyorum.Daha önceki lep topum kırıldığı için elimde eski bir lep top bulunmakta ve özellikle video montajlarında eski olduğu için kasmaktadır.Yine elinde bulunup,kullanmayı düşünmediğiniz bir lep topta olabilir.yeter ki işimizi görsün.
  4. Bütün Boynuinceli hemşehrilerimiz için yıllarca derlediğim haberleri,siteyi,resimleri,videoları depolayıp,arşivleyebileceğim en az 2 TB Taşınabilir Hardisk.

      Yukarıda yazdığım gibi şuan için acil ihtiyaç duyduğum 4 teknik ekipman vardır.Biliyorum yine belki bunlar buraya yazdığımla kalacak ve hiç kimse destek olmak zorunda değil belki,lakin sizlerde takdir edersiniz ki bu emeklerin hepsi siz değerli Boynuincelihemşehrilerimiz içindir.Benim burada (bir takım cahil insanlar böyle düşünüyormuş) kendimi reklam yapmama veya bunlardan bir çıkar sağlamam gibi bir derdim asla yoktur.Tabi ki insanlar diledikleri gibi düşünebilirler,bu da onların fikridir.İlk başladığımdan bu yana ve devam ettiğim bu sürede de hiç bir çıkar gözetmedim...

Buradan Bütün Boynuinceli Hemşehrilerimize saygı ve selamlarımı gönderiyor,bütün güzelliklerin sizlerle olmasını diliyorum.... 

SİTEMİZE BU YILA KADAR DESTEK OLAN HEMŞERİLERİMİZ 

  1. Bülent Bilgen (İlk yıl Tek başına Yıllık Ücretini ödemiştir)
  2. Mehmet Yülek (İkinci yıl tek başına sitemizin yıllık ücretini ödemiştir)
  3. Kuzen SELVİ (Tek Başına Yıllık Ücretini Ödemiştir)
  4. Ömer Avcı
  5. İbrahim Körler
  6. Zeki Akdeniz
  7. Ömer Kaçık
  8. Cevdet Kahraman
  9. Mustafa karaçocuk
  10. Mustafa Çopur
  11. Mustafa yazar
  12. Yusuf Arda AY
  13. Ali Basir
  14. Mehmet YÜLEK
  15. Mehmet Ali ATA
  16. Durali AKBAŞ
  17. Bayram Ali TEPE
  18. Mustafa KARAÇOCUK
  19. Mehmet DAĞTEPE (Tek Başına Yıllık Ücretini Ödemiştir)
  20. Musa ÇELİK   (Tek Başına Yıllık Ücretini Ödemiştir)

Not: Sitemize destek olup ta buraya ismini unutup yazmadığım Boynuinceli Hemşehrilerimiz var ise lütfen bana bildirsinler hemen ekleyeyim.

Veli AVCI  

TLF : 0532 541 80 95

Facebook : Veli AVCI

Benzer Öğeler (etikete göre)

Sponsor Alanı

Son Yorumlar

  • Sait Orkun söyledi Daha fazla
    Boynu inceliler Kırşehirin Mucur... 15 hours ago.
  • Deniz kaan söyledi Daha fazla
    GEZER yazdı:
    Slm bn de  nigde  ciftlik  kazası ...
    Pazartesi, 31 Ekim 2022
  • GEZER söyledi Daha fazla
    Slm bn de  nigde  ciftlik  kazası ... Salı, 15 Mart 2022
  • Kerem söyledi Daha fazla
    Soyisim Tekin Cuma, 28 Ocak 2022
  • Kerem söyledi Daha fazla
    Merhaba ben Erzincan Refahiye nüfus... Perşembe, 27 Ocak 2022

Yazar Girişi

İletişim

İstatistik

İSTATİSTİKLER

Dost Siteler